Trustpilot
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for over 499,95 kr
Hurtig levering 1-3 hverdage
Kundeservice tlf 60 200 800
14 dages fortrydelsesret

Returnering

Køb af Returlabel her

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har købt varen.

Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi betalingen vi har modtaget fra dig, (dog ikke leveringsomkostninger). Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. (Der kan gå et par dage før betalingen er tilbage på din konto)

Vi tilbageholder dog tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Ved returnering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket.

Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering og Track & Trace nummer. Vi modtager KUN pakker til butikkens adresse, så undlad at sende til pakkeshop.

Vi modtager IKKE pakker sendt med DAO, da de ikke afleverer pakken i butikken, men hænger den på offentlig dør. (Vi kan derfor ikke garantere at vi får pakken)

Lundgreen Rideudstyr
Marienbergvej 98
4760 Vordingborg
CVR. 43134418
Telefon: 60 200 800

Udfyld returformular og vedlæg i pakken:

Navn : ____________________________________

Webordre nr : ____________________________________
 

Returårsag:

Bemærkninger : ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Trustpilot