Trustpilot
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for over 499,95 kr
Hurtig levering 1-3 hverdage
Kundeservice tlf 60 200 800
14 dages fortrydelsesret

Persondatapolitik

Hos Lundgreen Rideudstyr passer vi rigtigt godt på dine personlige data.

Derfor byder vi den nye EU-forordning, også kendt som GDPR, velkommen.

Reglerne er nemlig lavet for at beskytte dine oplysninger bedst muligt.

Der er trådt nye regler i kraft d. 25.5.2018. Og her kan du læse lidt om hvordan Lundgreen Rideudsstyr håndterer reglerne.

Vi følger naturligvis reglerne og som en selvfølge slettes alle dine data hos os efter 6 måneder såfremt du ikke har handlet i perioden.

(Dette sørger vores udbyder helt automatisk for)

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Altså at vi kan sende dig de varer du bestiller.

Så de oplysninger vi indsamler er navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. 

Hvis du under registreringsprocessen har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse.

 

Trustpilot