Trustpilot
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for over 499,95 kr
Hurtig levering 1-3 hverdage
Kundeservice tlf 60 200 800
14 dages fortrydelsesret

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lundgreen Rideudstyr ApS
CVR nr. 43134418
4760 Vordingborg
butik@lundgreenrideudstyr.dk
Telefon 60 200 800
Etableringsår 2022

Sådan handler du hos os:

Når du skal foretage et køb hos Lundgreen Rideudstyr , skal du igennem 5 trin.:

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven og gå herefter til kasse.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle dine indtastede oplysninger er korrekte og godkend beløbet.

Betaling:
Hos Lundgreen Rideudstyr kan der betales med:

Mobilepay
Visa/Dankort (Du kan betale med Visa/Dankort og når du bestiller dine varer, reserveres beløbet på din konto. Pengene hæves dog først, når dine varer afsendes og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.)
Mastercard

Bankoverførsel. Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.
Kontant ved afhentning.

ViaBill

Anyday
Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Moms for udenlandske kunder:
Ved salg til ikke EU land fratrækkes priserne den danske moms. Der påløber dog moms i modtagerlandet og evt. told.

Levering:
For at få din vare leveret skal du betale fragt.
Levering sker med Post Danmark til nærmeste pakkeshop. Leveringstiden er normalt 1 - 3 hverdage. Haster din ordre er du velkommen til, at skrive det i ordrens besked felt.
Lundgreen Rideudstyr kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Forbrugeraftaleloven:

Din ordreafgivelse og dit køb via Lundgreen Rideudstyr er på dansk og samtidig underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lov om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) i daglig tale dørsalgsloven.

Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret):
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på http://lundgreenrideudstyr.dk, regnet fra den dag varen modtages.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at indsende meddelsen til os på mail. admin@lundgreenrideudstyr.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.
Du kan også fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet returneres til det kort du har benyttet ved købet, eller den bankkonto du benyttede ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen retur til os.

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til
Lundgreen Rideudstyr ApS
Marienbergvej 98
4760 Vordingborg
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 
Hvad skal jeg sende med tilbage?:
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende;

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik):
For at du kan indgå aftale med os på http://lundgreenrideudstyr.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Haleposen DK og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for Lundgreen Rideudstyr har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på http://lundgreenrideudstyr.dk er Lilian Hansen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Lundgreen Rideudstyr videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Lundgreen Rideudstyr har du altid ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Lundgreen Rideudstyr via e-mail admin@lundgreenrideudstyr.dk .

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lundgreen Rideudstyr, Lilian Hansen. 

Juridiske oplysninger:
Lundgreen Rideudstyr fraskriver sig ethvert ansvar for forkert brug af vores varer. Vi påtager os på ingen måde nogen form for garanti ved brug af vores varer. Ligeledes påtager vi os ingen form for forpligtelse uanset eventuelle forventninger vedrørende egnethed eller anvendelse.
Vejledning for korrekt anvendelse af vores varer er stillet til rådighed i øverste menu.
Ligeledes anbefaler vi, at overholde vaskeanvisningen for vore varer.

Alt billedmateriale på disse sider tilhører Lundgreen Rideudstyr, og må IKKE bruges/kopieres i andre sammenhæng, herunder på andre hjemmesider, uden forudgående skriftlig aftale med Lundgreen Rideudstyr.
 

Trustpilot