Trustpilot
Gratis fragt til pakkeshop ved køb for over 499,95 kr
Hurtig levering 1-3 hverdage
Kundeservice tlf 60 200 800
14 dages fortrydelsesret

Job hos Lundgreen Rideudstyr

1.10.2023

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

**************************************************************************************************************************************************

𝗟ø𝗿𝗱𝗮𝗴𝘀𝗺𝗲𝗱𝗮𝗿𝗯𝗲𝗷𝗱𝗲𝗿 𝘀ø𝗴𝗲𝘀!

Er du vores nye lørdags kollega?

Vi søger en glad medarbejder til butikken på Marienbergsvej 98, 4760 Vordingborg, hver anden lørdag, samt ved sygdom og ferie hvis muligt.

Som medarbejder hos Lundgreen Rideudstyr får du medansvar for kundeservice og ekspedition af kunder - både i butikken og over telefonen.

Arbejdsopgaverne er primært betjening og vejledning af kunder, opfyldning af varer, trimning af butikken og vedligehold i butik/lager samt andre forefaldende opgaver.

Vi forventer, at du er flexibel, loyal, engagerer dig i dit arbejde, er smilende og kan samarbejde med resten af vores team.

Du skal være fyldt 18 år, have masser af gå-på-mod og kunne tage initiativ.

Det er vigtigt, at du har eller har haft hest for nyligt, så du kan vejlede kunderne bedst muligt i forhold til diverse rideudstyr og foder.

Når du ansøger vil vi gerne høre om dit kendskab til heste, udstyr og foder samt på hvilken måde du mener du kan bidrage til vores butik.

Butikserfaring er ikke et krav, men en fordel.

Der vil være grundig gennemgang og oplæring af hele butikken.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning samt eventuelle spørgsmål på mail til: butik@lundgreenrideudstyr.dk senest d. 24 september 2023.

Samtaler afholdes løbende.

Ansættelse forventes pr. 1. oktober 2023

Team Lundgreen Rideudstyr.

Trustpilot